Städtjänster

damsugare, soffa, städa, matta, filt, tidning

Hemstäd

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är väl en vardagslyx inte många unnar sig. Vi strävar efter att ge dig den känslan, oavsett om du bokar oss en gång eller låter oss städa kontinuerligt.

pjäxor, hjälm, bag

Avresestäd

Det blir allt vanligare att gäster inte vill städa själva när de åker på skidsemester. Då hjälper vi till med städar istället.

Storstädning

Storstädning

Behöver Ert boende storstädas inför vintersäsongen? Oavsett om ni har en mindre stuga eller en större fjällvilla så utför vi en grundlig städning efter en checklista och efter era specifika önskemål.

Styling visning

Avsyning

Städar dina gäster själva efter sig? Vi erbjuder tjänsten avsyning vilket innebär att vi kontrollerar att städningen är ordentligt utförd. Vi kontrollerar städningen mot en checklista och informerar dig som ägare om något inte är i sin ordning.

trasa, fönster, tidning, fönsterputs

Fönstertvätt

Våra fönsterputsexperter gör dina fönster gnistrande rena. Snyggt och prydligt, utan ränder och spill- och det går snabbt! Stugis står för material och fönsterputsmedel du behöver bara plocka bort runt och i fönsterna så vi kan komma åt bra.

Avlopp, dusch, diskborste, städning

Flyttstäd

Ett flyttstäd innebär en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Vi arbetar efter en utförlig checklista, så inget glöms. Eller en lista efter era egna önskemål.