Varför STUGIS?

Kvalitet

Det är vår policy att du ska bli nöjd! Om du inte skulle bli nöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att inom 24 timmar göra en reklamation.

Miljöpolicy

STUGIS använder i största mån miljömärkta städprodukter och vi källsorterar allt vårt avfall.

Samma personal

Det viktigaste för oss är att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie. Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör vårt arbete effektivare. Det innebär även en ökad trygghet för våra kunder. Våra anställda är från Lima/Transtrand/Sälen området och har jobbat med städ och turism i många år. Under de mest hektiska högsäsongsveckorna kan vi dock behöva ta hjälp av säsongsarbetare på fjället. De får ordentlig upplärning från början, så ni kan känna er säkra på att få samma goda service som ni alltid fått.

handfat, städa, torka, trasa

Genom skatteavdraget RUT är det idag förmånligt att anlita städföretag för hushållsnära tjänster. Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

När du väljer STUGIS kan du känna dig både trygg och nöjd. Du får hjälp av kompetent personal, som har jobbat länge inom städ, både i hemmet och på fjället.

För din säkerhet så är det alltid samma personal som besöker ditt hem varje gång du anlitar STUGIS. 

Välkommen att kontakta oss!